Torregrossa retira contenidors d’un carrer per insalubres

26/07/2017

L’ajuntament de Torregrossa ha retirat dos contenidors que estaven situats al carrer Migdia per evitar que els veïns hi dipositin tota mena de residus, la qual cosa causava problemes d’insalubritat. Eren uns dels pocs contenidors que quedaven en superfície al municipi, on es va instal·lar el sistema d’àrees soterrades, com als altres pobles de la comarca. Malgrat tot, va quedar pendent instal·lar una àrea en aquesta zona, per la qual cosa s’hi va mantenir l’antic sistema de recollida d’escombraries.

Però fins ara, segons l’alcalde, Josep Maria Puig, moltes persones hi dipositaven tot allò que no cabia, per mida, dins els contenidors soterrats, per la qual cosa s’hi acumulava tota mena d’escombraries. Per acabar amb aquest problema, el consistori els ha tret. Els veïns, doncs, hauran de tirar a partir d’ara les escombraries en àrees pròximes com les dels carrers Lleida, Sant Roc, Sant Antoni o Anselm Claver.

L’alcalde de Torregrossa va destacar que, malgrat tot, la gran majoria dels veïns de la localitat tira les escombraries de forma correcta i en els contenidors pertinents.

Segre