Xavier Roure, nou director de Fira de Mollerussa

01/07/2019

Vinculat a l’ens firal des de 2011, Roure ha exercit com a vicepresident durant els darrers quatre anys.

Xavier Roure, de 45 anys, format en Administració i Direcció d’Empreses i expert en màrqueting operatiu i estratègic, serà partir del divendres, 5 de juliol, el nou director de Fira de Mollerussa. Roure, que ocupava el càrrec de vicepresident des de 2015 i era membre del Comitè Organitzador de la Fira de Sant Josep des del 2011, agafa el relleu de Poldo Segarra. En l’anterior mandat municipal, Roure va ser també regidor de Finances i Atenció Ciutadana.

El pròxim director ha anunciat l’elaboració d’un Pla de Màrqueting Estratègic per als pròxims tres anys que tindrà com a directrius “la Fira com a punt de trobada, internacional, emprenedora i innovadora”. Aquest pla es preveu que estigui acabat abans de la pròxima Fira de Sant Josep, quan, ha assenyalat “s’han de veure els primers resultats”. L’òrgan encarregat d’elaborar aquest Pla serà el comitè assessor.

D’altra banda, Xavier roure ha fet referència també a l’eslògan defensat en nombroses ocasions per l’alcalde de “Fira 365 dies l’any”, “sent capaços d’aprofitar les instal·lacions que hi ha a Mollerussa, els recursos i el potencial de la gent, i mirar com podem dinamitzar al màxim Fira de Mollerussa”. En aquest sentit, ha apostat per convertir Mollerussa en una ciutat de congressos a més de ciutat de Fires i esdevenir un punt de trobada i intercanvi per als professionals.

Xavier Roure també ha advocat per fer un plantejament de gestió de Fira de Mollerussa com una empresa moderna, amb principis de màrqueting que contribueixin a “posicionar-nos com a referents, diferenciant-nos, segmentant els diferents públics objectius, amb el repte de fer-ho per ser els millors”. Aquest plantejament passaria també per identificar els clients com els visitants “que han de tenir un atractiu, combinant la distracció amb la professionalitat i vetllant per la seguretat”.

Per la seva part, l’alcalde de Mollerussa i president de l’ens firal, Marc Solsona, ha recordat que el director és un càrrec de confiança i ha manifestat el fet que volia que la figura del director fos “molt professional”, la qual cosa ha justificat dient que “amb l’impuls que volem donar-li a Fira de Mollerussa feia falta un perfil que fos tècnicament excel·lent, que conegués molt la Fira i que compartís els reptes que tenim de cara al futur”.

L’alcalde ha explicat també que el nou director assumirà el càrrec a partir del divendres, 5 de juliol, una vegada renunciï a ser regidor de l’Ajuntament per una qüestió d’incompatibilitat de càrrecs. Això comportarà també un moviment en la llista de Junts per Catalunya al consistori, amb la incorporació d’una nova regidora.

Infolleida