10 propostes musicals i de teatre formaran la 6a edició del Cua d’Estiu de Fondarella

30/08/2017

Enguany destaca l’apartat musical que comptarà amb les actuacions del solsoní Roger Mas i del grup lleidatà Renaldo & Clara, entre altres

“M’exalta el nou i m’enamora el vell”, amb aquest vers de Josep Vicenç Foix s’ha presentat la 6a edició del festival Cua d’Estiu de Fondarella. Des del 8 fins al 30 de setembre, els jardins de tres cases històriques del poble acolliran 10 espectacles de música i teatre amb l’objectiu de vincular cultura i patrimoni.

La programació d’enguany destaca per ser de les més musicals amb 7 propostes de música entre les quals hi destaquen el solsoní Roger Mas, el grup lleidatà Renaldo & Clara i el grup l’Home Llop & The Astramats. Pel que fa la part teatral enguany hi participen 3 companyies, Teatre de Butxaca i Cametes Teatre i Vermut teatre les quals ja van estar presents a la darrera edició.

Tots els actes tindran lloc els divendres i dissabtes i per segon any consecutiu, els diumenges al migdia es celebrarà Els matins, amb actuacions musicals i tastos de productes del territori.

Anna Berga