70 peces competiran en el 52è Concurs de Vestits de paper

12/12/2017

La gala, presentada per Mireia Canalda i amb música de Sandy River Jazz Band, és a les 10 de la nit d’aquest dissabte al Teatre L’Amistat

La 52a edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa, que es celebrarà aquest proper dissabte, comptarà amb 70 participants procedents de diferents punts de la península com  Bilbao, Múrcia, Astúries o el País Valencià així com també de diferents punts de Catalunya.  De les 70 peces, 30 competiran a la categoria de Moda Actual, i 16 ho faran tant a Fantasia com a Època. Entre els vestits d’enguany se’n troba d’inspirats en la reialesa del s.XVI, en la pel·lícula els jocs de la fam o en l’obra de teatre Rats sobre el flautista d’Hamelin.

Com a novetat, també s’amplien els premis especials, uns premis es sumen als ja existents del Didal d’Or i Diamants, que reconeix la trajectòria d’alguna persona vinculada amb el certamen, al de l’Agulla d’Or, que premia la peça millor cosida amb agulla i el premi al Millor Complement.

La gala estarà presentada per l’actriu i model Mireia Canalda i comptarà amb el concert de Sandy River Jazz Band i l’espectacle acrobàtic de Flip-Flap. Una altra de les novetats, és que la desfilada de la tarda deixa d’estar oberta al públic.

Les entrades per veure la gala ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre L’Amistat i oscil·len entre els 20 i els 25 euros.

Anna Berga