Acaba el projecte Fet a Jova al Palau d'Anglesola

04/09/2020

La iniciativa està destinada als joves del municipi i s’han realitzat diferents serveis per a la comunitat

Vint joves i tres monitores han estat els participants del projecte Fet a Jova. Aquest voluntariat ha realitzat diferents tasques de servei a la vila, com instal·lar papereres de reciclatge al pac de Sant Roc i a les piscines municipals, restaurar taules de pícnic, instal·lar una font al pipicà i desbrossar i netejar espais. La varietat de les activitats ha permès respondre a les inquietuds i habilitats dels participants.

El projecte també ha comptat amb la interacció dels joves amb diferents entitats i adults de la localitat. Aquest fet els ha ajudat a millorar la seva destresa en diferents procediments i conèixer temes de patrimoni local.
Com a record del primer Fet a Jova en queda el mural que han realitzat a les piscines i que recorda l'objectiu del projecte: "Fem el poble".

L'activitat que ha donat el punt final al voluntariat d'aquestes 8 setmanes ha estat una baixada amb ràfting pel Noguera Pallaresa. Des del consistori es valora positivament la resposta dels joves i l'acompanyament de les monitores, una tasca gens fàcil a causa dels temps d'incertesa que vivim.
INFOLLEIDA