“La coquessa” de Jaume Aubanell guanya el 30è Premi de Novel•la Breu Ciutat de Mollerussa

06/04/2018

El jurat atorga l’accèssit del certamen, que enguany ha rebut 46 originals, a l’autora local Helena Rufat per l’obra “Tardes de bar”

La novel·la La coquessa de l’especialista en màrqueting Jaume Aubanell guanya el 30è Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, una obra en la que l’autor nascut a Malgrat de Mar al 1965 però resident a Barcelona, relaciona la complexitat de la cuina amb la complexitat de les relacions humanes.

El premi està dotat amb 5.000 euros i la publicació  de la primera edició de l’obra a Pagès Editors. Pel que fa l’accèssit, dotat amb 1.000 euros, el jurat s’ha decantat per l’obra Tardes de bar de l‘autora local Helena Rufat, una novel·la en la qual dibuixa una heroïna que busca trobar-se a si mateixa per aconseguir la felicitat.

En total, aquesta convocatòria ha rebut 46 originals i el jurat l’han format els escriptors Josep Borrell, Pep Coll, Albert Villaró, Llúcia Ramis i la directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé. El seu veredicte s’ha donat a conèixer en un acte literari al Teatre L’Amistat que ha estat conduït per l’escriptor i comunicador Màrius Serra i que també ha comptat amb l’actuació musical de &The Band, l’orquestra d’adults de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa.

 

Anna Berga