Antoni Bassas repassa l’actualitat catalana i mundial a Linyola

10/10/2018

La xerrada del reconegut periodista ha donat el tret de sortida al quart curs de les Aules d’Extensió Universitària de Linyola

El periodista Antoni Bassas ha estat l’encarregat d’inaugurar el nou curs de les Aules d’Extensió Universitària de Linyola. Davant de les més de 200 persones que s’han aplegat a l’església del municipi, Bassas ha parlat de la seva vivència com a corresponsal de TV3 als Estats Units i ha fet un repàs a l’actualitat catalana. També ha posat en valor aquest tipus d’iniciatives que pretenen apropar la cultura i la formació permanent a la ciutadania.

Les Aules d’Extensió Universitària de Linyola van començar fa quatre anys amb uns 70 participants. Des de llavors, any rere any ha anat augmentant l’interès de la gent i en aquesta edició s’ha arribat a la xifra rècord de 250 inscrits. De fet, les xerrades s’han hagut de traslladar a l’església ja que la sala on es celebraven fins ara ha quedat petita.

Les aules d’enguany també comptaran, entre altres, amb les xerrades de l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas o el doctor en medicina i cirurgia i linyolenc, Pere Clavé. A banda de les vuit xerrades, també s’han programat cinc excursions per visitar el modernisme de Reus, el temple de la Sagrada Família i el Liceu. La darrera sortida serà al juny a la Seu Vella de Lleida on es farà la cloenda del curs i l’entrega de diplomes a tots els participants.

Anna Berga