Aquest dimarts s'inicien les sessions de ball al Parc Municipal

02/07/2018

Són gratuïtes i es distribuiran en salsa els dimarts i bollywood i zumba els dimecres i dijous, respectivament. A més d’aquesta activitat, durant tot l’estiu hi ha programades fins a una vintena de propostes dins “Les nits d’estiu” de Mollerussa

Aquest dimarts comencen les sessions de ball, organitzades per l’Oficina Jove del Pla d’Urgell, les quals es duran a terme de dimarts a dijous a partir de dos quarts de nou del vespre. Les sessions es realitzaran durant tot el mes de Juliol i es distribuiran en sessions d’una hora i mitja de durada de salsa els dimarts i de bollywood i zumba els dimecres i dijous, respectivament. Les sessions, que seran gratuïtes i estaran conduïdes per monitors especialitzats, tindran lloc al parc municipal, el mateix lloc on aquest dissabte a partir de les set de la tarda es durà a terme el 3x3 de Bàsquet al Carrer. Aquest esdeveniment està organitzat pel Club de Bàsquet Mollerussa i tothom interessat en participar-hi pot inscriure’s fins el dia 6. Els preus varien segons la categoria, Júniors i Sèniors paguen 10€ i de pre-mini a cadet 5€. Després dels partits es donarà un entrepà de llonganissa i beguda a tots els participants.  

Aquestes activitats s’inclouen dins la vintena de propostes del programa “les nits d’estiu” que ha organitzat l’Ajuntament de Mollerussa. Entre altres, el programa inclou la 25a edició de la caminada a la llum de la lluna, que es celebra aquest proper divendres a les deu de la nit o la ballada de sardanes que serà itinerant i es realitzarà en diferents punts de la ciutat com per exemple, al pati de l’escola de música o a la plaça dels països catalans.

Pels menys esportistes també hi ha altres propostes com un concert de l’Orfeó Renaixença o la representació aquest dissabte a la Casa Canal de l’obra Macbeth de Shakespeare.

Totes aquestes activitats es duran a terme durant els mesos de juny, juliol i agost.

Anna Berga i Arnau Teixidó