"Capitana Marvel" ,"The Old Man And The Gun" i "Entre Dos Aguas" aquesta setmana a Mollerussa

28/03/2019

Divendres 29

22:00h- CAPITANA MARVEL

Dissabte 30

17:15h – CAPITANA MARVEL

19:45 - ENTRE DOS AGUAS

22:15h – THE OLD MAN AND THE GUN

Diumenge 31

17:15h – CAPITANA MARVEL 

19:30h- THE OLD MAN AND THE GUN

Dilluns 1 Abril

19:15h – THE OLD MAN AND THE GUN  4,90€

22:00h – CAPITANA MARVEL 4,90€

Venda d'entrades AQUÍ

 

THE OLD MAN AND THE GUN

Narra la història real, la de Foster Tucker, un lladre de bancs que va passar la major part de la seva vida a la presó o intentant escapar d’ella. De fet, va aconseguir escapar en 18 ocasions i va cometre el seu últim atrac l’any 2000 quan tenia 80 anys.




CAPITANA MARVEL

L’història segueix a Carol Danvers mentrestant es converteix en un dels herois més poderosos de l'univers, quan la terra es raptada en mig de una guerra galàctica entre dos rases alienígenes. Situada als anys 90, ‘Capitana Marvel’ és una història nova d'un període de temps mai vist en la historia de l'univers cinematogràfic de Marvel.


ENTRE DOS AGUAS

Isra i Cheíto són dos germans que han agafat camins molt diferents en la vida. Quan Isra surt de la presó i Cheíto acaba una llarga missió en la Marina, els dos tornen a l'illa de San Fernando. El retrobament dels dos germans renovarà el record de la mort violenta del seu pare quan eren petits; la necessitat de tornar a les seves vides i reconciliar-se amb ells mateixos els unirà de nou. Dotze anys després, de “La llegenda del temps”, Isaki Lacuesta torna a San Francisco.


Genís Rescalvo