Cicle de deu conferències de l’Associació d’Amics del Bisbe Deig

23/09/2019

L’Associació d’Amics del Bisbe Deig, fundada fa 10 anys a Mollerussa, organitza aquest any un altre cicle de conferències. L’objectiu és recordar la figura del que fou bisbe de Solsona i obrir un diàleg sobre diferents aspectes d’actualitat. Hi participaran noms destacats com l’actor Toni Albà, que parlarà de la lliberta d’expressió, després que ell mateix fos acomiadat del seu lloc de treball pel seu tuït polèmic parlant de la diputada Inés Arrimadas.

El periodista Anton Losada o l’actor Toni Albà són alguns dels noms destacats de la desena edició del cicle de conferències que organitza l’Associació d’Amics del Bisbe Deig. L’entitat programa cada any un seguit de xerrades per salvaguardar la memòria del qui fou bisbe emèrit de Solsona, mort l’any 2003, i fomentar també el diàleg en qualsevol àmbit. En total hi haurà sis conferències entre setembre i novembre.

La primera conferència tindrà lloc aquest proper divendres al Centre Cultural. Anirà a càrrec de l’eurodiputat Ramon Tremosa, que presentarà el seu últim llibre: Dues Europes.

En un altre ordre de coses, el club d’Automodelisme de Mollerussa ha fet la presentació de la cinquena i última prova del Campionat de Catalunya, que es celebrarà aquest diumenge al Parc de la Serra. Hi participaran al voltant de 40 pilots amb la primera plaça del campionat ja assegurada per l’Àlex Martínez, soci del mateix club de Mollerussa.

Ricard Gómez