Dalí i Gaudí inspiren la 56a edició dels Vestits de Paper

15/12/2019

Mollerussa ha acollit la 56a edició dels Vestits de Paper. Una edició marcada per la confecció d’algunes peces inspirades en artistes catalans com Dalí i Gaudí que han aconseguit segons premis. La dissenyadora dels Arcs, Natàlia Ermakova ha tornat a guanyar dos premis, en les categories de fantasia i època.

La dissenyadora dels Arcs, Natàlia Ermakova ha tornat a destacar al Concurs Nacional de Vestits de Paper que ha celebrat la seva 56a edició al Teatre l’Amistat de Mollerussa. En concret, ha aconseguit el primer premi en la categoria de fantasia amb el vestit “Sanay” i un segon premi en època amb “Dama misteriosa”, inspirat en la Dama d’Elx. En moda actual, el primer premi ha estat per Anna Bonals de Balsareny amb el vestit anomenat “Albada”. La llar de jubilats Joan Banyeres i Cateura d’Alguaire ha tornat a aconseguir un guardó en aquest certamen, en la categoria d’època,  amb el vestit “Emperatriu”.

Per la passarel·la han desfilat un total de 74 peces, entre elles un disseny inspirat en Dalí anomenat “Torre de Galatea”. Confeccionat per Maria Jiménez i Juncal Martínez d’Oviedo s’ha endut el segon premi en fantasia. Així mateix, el segon premi en moda actual ha estat per Josefina Xufré i Laia Pont, amb un vestit anomenat “Essència de Gaudí” inspirat en el reconegut arquitecte català.

La gala, presentada per la cantant i actriu Beth, ha entregat altres premis com el Didal d’Or per la Llar de Jubilats Joan Bañeres i Cateura i l’Agulla d’Or pel disseny Guerrer del Sud, de Jordi Brull de Camarles.

Mariona Rebull i Martí