El 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil obre portes amb més de 5.000 llibres de 25 segells editorials

01/04/2019

La Consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, ha inaugurat aquest dilluns el certamen que s’allargarà fins el 14 d’abril.

El 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que se celebra al Teatre L’Amistat ha obert portes aquest dilluns amb més de 5.000 llibres de 25 segells editorials i amb l’aigua com a eix temàtic. La nova consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga ha estat l’encarregada d’inaugurar aquest saló, que promou el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya i que està organitzat conjuntament amb l’Ajuntament a través de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Vilallonga ha destacat la importància del certamen com a punta de trobada entre els autors i els joves com a pas important per a fomentar l’hàbit de la lectura des de la base.

Per la seva part, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha posat èmfasi en el fet que durant 15 dies, Mollerussa esdevingui capital de la cultura infantil i juvenil.

També la presidenta del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, Anna Maria Macià, ha volgut refermar el compromís de l’ens amb la ciutat i ha expressat la voluntat de convertir el certamen amb un gran saló de referència a Catalunya.

El certamen, que s’allargarà fins el 14 d’abril, compta amb un total de 7 exposicions i una trentena d’activitats complementàries. Entre aquestes, s’hi troben presentacions de llibres, sessions de contacontes i espectacles, entre altres.

Podeu consultar el programa d'activitats del saló AQUÍ.

Anna Berga