El centre de Mollerussa serà l'eix temàtic del concurs de Pintura Ràpida "Ciutat de Mollerussa"

19/09/2017

L'edició, que enguany arriba a la 16a, es durà a terme el proper dissabte dia 24

El centre de Mollerussa tornarà a ser l’eix temàtic de la 16a edició del Concurs de Pintura Ràpida “Ciutat de Mollerussa” en motiu de les obres del Pla de Barris. Segons ha explicat el director de Fira Mollerussa, Poldo Segarra, s’ha optat per aquest espai per “tenir un record” pictòric de la zona abans del canvi urbanístic. En concret, l’espai delimitat per aquesta edició seran les places de l’Ajuntament, Manuel Bertran i Plaça Major.

Segarra també ha destacat la recuperació de la participació en les últimes edicions i enguany esperen arribar a la quarantena d’artistes procedents d’arreu de Catalunya i alguns punts de la Franja. Pel que fa els premis, s’entregaran un total de 5.275 euros repartits en 9 premis. 

El primer premi, dotat amb 1.500 euros, està patrocinat per l’Ajuntament i Fira de Mollerussa; mentre que el segon i el tercer pugen a 1.000 i 525 euros, i estan patrocinats per la Diputació de Lleida i Nufri, respectivament. La resta de firmes patrocinadores són: Prefabricats Pujol (el 4t premi i dotat amb 450 €), Federòptics Roure (el 5è i amb 420 €), Fridecal (el 6è i amb 390 €), Arcusin (el 7è i amb 360 €), Resquitx (el 8è i amb 330 €) i Giessa-Cosmobrok (el 9è i amb 300 €).

La inscripció al concurs és gratuïta i es durà a terme al Teatre L’Amistat, el mateix punt on es lliuraran els premis a 2/4 de 6 de la tarda.

Anna Berga