‘El florido pensil’ arriba aquest diumenge a l’Amistat

28/02/2019

Serà la 50a representació d’aquesta obra de teatre que durà a terme La Teatr’Era de Castellvell del Camp

L’escenari del Teatre L’Amistat de Mollerussa es convertirà aquest diumenge en una aula d’escola per la representació de l’obra ‘El Florido Pensil’, basada en el llibre d’Andrés Sopeña. No serà, però, una classe com les que coneixem avui en dia sinó que recrearà el sistema educatiu de la dècada del 1950, durant l’època del franquisme, on els nens i nenes anaven en classes separades i tota l’educació es rebia en castellà. Una obra, amb altes dosis d’humor que vol transportar els espectadors en el temps com ha explicat la membre i mànager de la Teatr'Era, Josefina Monné.

La Teatr’Era és l’encarregada de representar ‘El florido pensil’. Aquesta companyia va néixer fa 6 anys de la mà de l’Associació de la Gent Gran l’Era de Castellvell del Camp i una de les peculiaritats és que molts dels seus m embres no havien actuat mai amb anterioritat. A més, aquest diumenge serà un dia especial per la Teatr’Era i pel seu director, Jordi Mateu, ja que el grup realitzarà la representació número 50 d’aquesta obra.

L’obra es representarà aquest diumenge dia 3 de març a les 7 de la tarda i les entrades ja es poden adquirir al mateix teatre i a la pàgina web de l’Amistat.

Anna Berga