El formatge, protagonista el proper diumenge 2 de desembre a Cal Sinén, a l’Estany d’Ivars i Vila-sana

29/11/2018

S’han programat dues propostes amb un eix vertebrador, el formatge. A les 12h s’hi presentarà el llibre ‘Formatges. Els 50 millors de Catalunya’ de Laia Pont i Natàlia Nicolau, i a les 12.45h, i sota reserva prèvia, tast guiat amb l’autora Natàlia Nicolau

La masia de Cal Sinén, el centre d'acollida de visitants de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, viurà aquest diumenge 2 de desembre, una jornada dedicada al formatge. A les 12 del migdia, començarà la presentació del llibre ‘Formatges. Els 50 millors de Catalunya’, de Laia Pont i Natàlia Nicolau. Les dues autores, enginyeres agrícoles, han posat sobre el paper, els millors formatges d’una selecció de 50 formatgeries de Catalunya. Totes elles els desperten admiració per la seva forma de fer, pel seu entorn, o bé pels formatges elaborats des d’una forma més tradicional a una de més atrevida. L’entrada és lliure.

A continuació, i sota reserva prèvia, s’ha previst un tast guiat de formatges i maridatge conduit per l’autora Natàlia Nicolau. L’experiència gastronòmica d´alt nivell consistirà en una selecció de 6 formatges artesanals catalans i el maridatge amb vins de la nostra terra, la cervesa artesana, els fruits secs o la melmelada. El preu del tast són 15 euros i inclou 6 formatges + 4 vins + 2 cerveses artesanes + complements. La reserva es pot fer al correu electrònic: estany@plaurgell.cat

Infolleida