El grup TECLAM’S farà un concert solidari a favor de l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer

14/02/2019

Serà aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre L'Amistat. El públic podrà gaudir, entre altres, dels èxits de Leonard Cohen, The Beatles o U2

El Teatre L’Amistat de Mollerussa acull aquest diumenge dia 17 de febrer a les 6 de la tarda un concert solidari a càrrec del grup TECLAM’S. Tots els diners recaptats amb l’entrada, que té un preu de 5€, es destinaran a l’AFA Mollerussa – Pla d’Urgell, l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer.

L’Associació Club d’Amics Telstar-Escorpions (TECLAM’S) està formada per 25 persones, entre músics instrumentistes i cantants i es va crear amb l’objectiu d’oferir concerts benèfics de caràcter humanitari. Entre altres, aquest conjunt ha col·laborat amb Càritas, Creu Roja o el Banc d’Aliments.

Tots els espectadors que aquest diumenge s’apropin fins a L’Amistat, podran gaudir d’un ampli repertori que repassa grans èxits dels The Beatles, Leonard Cohen o U2, entre altres.

Pel que fa l’AFA Mollerussa – Pla d’Urgell, aquesta associació va néixer fa gairebé dos anys amb l’objectiu de donar servei i millorar la qualitat de vida tant de les persones que pateixen aquesta malaltia neurodegenerativa com dels seus cuidadors.

Les entrades anticipades per al concert ja es poden adquirir a la Fundació Catalunya La Pedrera (Edifici Sant Jordi de Mollerussa) de l’11 al 15 de febrer en horari de 10:30h a 13:00h. El mateix diumenge també es vendran entrades al mateix vestíbul del Teatre 1 hora abans de l’inici del concert.

Anna Berga