El Jovent de Mollerussa es prepara per La Gran Castanya

25/10/2018

L’entitat ha preparat un cartell pensat per a tots els públics amb concert, música dels 80 i 90 i DJ. La festa començarà a la mitjanit i s’allargarà fins les 6 de la matinada

El pavelló verd del recinte Firal de Mollerussa acollirà aquest proper dimecres dia 31 d’octubre, la festa de La Gran Castanya, que organitza el Jovent de Mollerussa. L’entitat porta anys celebrant aquesta data tot i que fins ara ho feia a petita escala. Enguany, però, han volgut apostar per a que tothom de la ciutat i la comarca tingui una nova proposta per celebrar la nit de la castanyada.

El Jovent de Mollerussa vol que la festa sigui per a tots els públics per aquest motiu han fet un cartell d’allò més variat. La nit començarà tocades les 12 amb grans èxits dels 80 i els 90. A partir de dos quarts de dues de la matinada serà el torn del grup The Soundsets que animarà la vetllada amb cançons de sempre  i actuals, barrejant ritmes llatins i de salsa que de ben segur faran ballar als assistents. L’últim en pujar a l’escenari serà el DJ Gomes que acabarà d’animar la festa amb música variada fins que el cos aguanti.

L’entrada a la festa serà gratuïta i estarà oberta a tothom.

Anna Berga