El Kalikenyo Rock arriba avui i demà a Bellvís

Amb un cartell d’èxit, en el qual destaquen bandes icòniques com Lendakaris Muertos, El Último Ke Zierre, Kaos Urbano o KOP

11/10/2024
El festival Kalikenyo Rock s’estrena a Bellvís amb un cartell d’èxit conformat per 17 bandes de punk rock. Els concerts tindran lloc entre avui i demà al pavelló poliesportiu del municipi. El recinte obrirà les portes aquesta tarda a les 17.00 h i el primer concert anirà a càrrec de Liberum, el quintet de hardcore de Ponent que més vegades ha repetit en aquest certamen, que fins al 2019 s’havia celebrat a Juneda.

Fins a les 02.30 h de la matinada, pujaran a l’escenari Radio Crimen, Arpaviejas, Parabellum, Lendakaris Muertos, Porco Bravo i Sin Bragas. Quant a demà, l’obertura de portes s’ha programat per a les 16.00 hores i, entre les bandes més reconegudes que està previst que actuïn, es troben Kaos Urbano, El Último Ke Zierre, Inadaptats i KOP.

El preu de l’entrada per a la primera jornada és de 28 euros i de 33, per a la segona. L’abonament d’ambdós dies té un preu de 50 euros i es pot adquirir a través del lloc web multick.com. Així mateix, l’organització del festival ha habilitat una zona d’acampada que ha esgotat les places.
Infolleida
Segre