El Museu de Vestits de Paper acull una mostra amb una trentena peces donades al seu fons

07/02/2018

L'exposició es pot visitar fins el proper 18 de febrer

La sala d’actes del Museu de Vestit de Paper de Mollerussa acull des de finals de gener fins el proper diumenge 18 de febrer una mostra d’una trentena de peces que han participat en la darrera edició del concurs que es va celebrar el passat mes de desembre al Teatre L’Amistat. Tot i que les peces que exposades no van resultar premiades en el certamen, les seves propietàries les han donat al fons del museu i s’utilitzaran en les desfilades de promoció del concurs que es fan arreu del territori.

La mostra va ser inaugurada el passat 26 de gener per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura Joan Ramon Domingo. En l’acte es va retre un homenatge a dues col·laboradores del concurs com són la Carme Solà per la seva participació en la projecció del concurs amb les exposicions i desfilades que es fan en diferents punts de la península, i la Montse Felip, per la tasca feta en el marc del Concurs de Paper per a nines Barbie.

 

L’exposició es pot visitar gratuïtament de dimarts a dissabte de 10 a 13h i de 15 a 17h. I els diumenges en horari de 10 a 14h, dilluns tancat.

Anna Berga