El No Surrender bat el seu rècord i reuneix 1.083 músics

30/06/2018

Més de 5.000 persones han participat en la segona edició del festival que enguany ha interpretat el tema "Badlands" de Bruce Springsteen

1.083 músics han fet sonar amb força el tema "Badlands" de Bruce Springsteen en la segona edició del No Surrender de Vilanova de Bellpuig. Amb aquesta xifra, el festival dedicat al de Nova Jersey ha aconseguit superar el rècord d’intèrprets de l’any passat així com també ha superat el nombre de participants, que entre els dos dies, ha estat més de 5.000 persones. En definitiva, ha estat un èxit, com així ho valora l’organitzador del festival, Josep Maria Pons.

El moment àlgid del festival ha estat l’enregistrament del tema Badlands del Boss. Entre els músics, algunes cares noves tot i que una gran part ja va participar l’any passat i enguany no s’ho han volgut tornar a perdre.

El moment de l’enregistrament ha acabat, com no, amb el tema "No Surrender" que dóna nom al festival. Bruce Springsteen finalment no ha aparegut a Vilanova de Bellpuig tot i que encara té temps per replantejar-s’ho de cara l’any vinent, ja que és molt probable que hi hagi una tercera edició.

Anna Berga