El No Surrender Festival presenta aquest dimecres el vídeo de la cançó “Badlands”

03/09/2018

Públic d’arreu del món s’ha mostrat interessat en participar en la tercera edició d’aquest festival homenatge a Bruce Springsteen.

El No Surrender Festival presentarà el vídeo de l’enregistrament de la cançó “Badlands”, protagonista de la segona edició del festival, en la festa que se celebrarà el dimecres 5 de setembre a les 20.30 hores al restaurant L’Estoneta Sala Boss de Vilanova de Bellpuig.

Músics de totes les edats van tocar el tema “Badlands” sota la batuta d’Antoni Tolmos. El promotor i impulsor del ‘No Surrender Festival’, Josep Maria Pons, va valorar molt positivament la resposta de participació en la segona edició. “Hem aconseguit crear un públic fidel i un rècord de músics inscrits de forma natural i espontània. Sabem que la gent ha gaudit i això és la nostra major satisfacció”. Pons va destacar la importància de situar al mapa una localitat lleidatana com Vilanova de Bellpuig, amb 1.200 habitants.

L’organització del No Surrender Festival ha rebut peticions per participar de seguidors nord-americans, australians i japonesos. El caràcter internacional que està adquirint el No Surrender Festival es constata en els seguidors que està acumulant el festival a les xarxes socials, on la majoria de nous adeptes són estrangers. La segona edició del No Surrender va aplegar el 29 i 30 de juny d’enguany més de 5.000 persones, de les quals 1.083 eren músics vinguts d’arreu del món.

Infolleida