El ‘No Surrender Festival’ reunirà aquest diumenge a Vilanova de Bellpuig una trentena de joves músics a la primera edició del ‘No Surrender Kids’

05/06/2018

L’esdeveniment ha venut entrades als EUA, Àustria, Suïssa, Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia i ha rebut el suport de Carles Puigdemont o la periodista i escriptora Carme Chaparro

La segona edició del ‘No Surrender Festival’, el festival d’homenatge a Bruce Springsteen comença a escalfar motors aquest proper diumenge amb un esdeveniment dedicat especialment als joves, de fins a 15 anys, el ‘No Surrender Kids’. El ‘No Surrender Kids’ tindrà lloc a la pista de tenis de Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell) i consistirà en un assaig de la cançó ‘Badlands’ de Bruce Springsteen sota la direcció del músic lleidatà Antoni Tolmos, director artístic del festival. De moment ja hi ha una trentena de joves músics inscrits per a aquest esdeveniment, que tindrà lloc de 10.00 a 13.00 hores.

Aquesta és una de les principals novetats de la segona edició del festival, en el qual també s’ha reservat l’espai de la casa rural l’Era de Cal Falillo de Vilanova de Bellpuig a Bruce Springsteen, convidat d’honor sempre al ‘No Surrender Festival’. Springsteen ‘disposarà’ d’un tractor de la marca John Deere com a vehicle oficial per moure’s per la localitat del Pla d’Urgell.

El ‘No Surrender Festival’ oferirà aquest any també com a novetat un abonament pels dos dies del festival (divendres 29 i dissabte 30) per només 20 €. Els tiquets individuals costaran 12€ per la jornada de divendres i 15€ per la de dissabte.
Infolleida