El ‘No Surrender Kids’ aplega una quarantena de joves músics

09/06/2019

Per assajar la cançó “Glory Days” de Bruce Springsteen que s’interpretarà en directe el proper 29 de juny a la tercera edició del No Surrender Festival. També s’ha presentat una rèplica d’una guitarra del Boss fabricada pel lutier Juan Yeste

Falta poc menys de 3 setmanes per a que Vilanova de Bellpuig s’ompli de seguidors de Bruce Springsteen en la tercera edició del No Surrender Festival. Tot i això, aquest diumenge, una quarantena de nens i nens ja han ofert un petit tast de com sonarà la cançó “Glory Days” el proper 29 de juny. Ha estat a la segona edició del No Surrender Kids que ha reunit a joves de fins a 15 anys que sota la batuta del director artístic del festival, Antoni Tolmos, han estat assajant la cançó del Boss al llarg de tot el matí. L’objectiu d’aquesta trobada és que els joves participants se sentint més segurs i còmodes el dia del festival.

Des de l’organització han valorat molt satisfactòriament aquesta segona edició del No Surrender Kids i és que tot els joves porten temps assajant el tema i li han dedicat moltes hores. Un d’aquests nois és l’Armand Pons que després de l’assaig, ja té ganes de viure el que serà el seu tercer No Surrender. També té clar que és el que més li agrada del festival.

El No Surrender ja té confirmats més de 600 músics per interpretar en directe la cançó “Glory Days” i des del festival es mostren convençuts de que tornarà a ser un èxit.

El No Surrender Kids també ha servit per presentar una rèplica d’una guitarra del Boss fabricada pel lutier de Les Borges Blanques, Juan Yeste. Aquesta durà una corretja elaborada expressament per l’artesà del cuir Tony Cueros, qui fa uns anys ja va confeccionar una corretja per la guitarra del mateix Bruce Springsteen. La recaptació que s’obtingui amb el sorteig de l’instrument es donarà a l’Acudam.

 

 

Anna Berga