El Pavelló Firal de Mollerussa acull la Revetlla de Sant Joan amb un sopar popular organitzat per la Colla dels 50

05/06/2018

La Flama del Canigó arribarà enguany a la Plaça Orfeó Renaixença degut a les obres de reforma del centre de la ciutat.

La Colla dels 50, els nascuts al 1968,  organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la revetlla de Sant Joan amb una festa oberta a tota la ciutadania que es farà al Pavelló Firal el proper dissabte dia 23 de juny. La revetlla començarà a dos quarts de 10 del vespre amb el sopar popular que tindrà també el seu moment musical amb DJGomes. La festa també comptarà amb un espectacle de foc a càrrec de l’ARF Diables de Mollerussa.  Els tiquets per participar al sopar, que tindrà un preu de 15 euros per als adults i 10 euros el menú infantil, es poden adquirir a la Llibreria Sarri, Graffiti, Botiga de Regals Maravilla, Papereria Punt i Ratlla, Per a la llar Anna Costa i Perruqueria Imma des de demà i fins el proper dia 19 de juny.

Ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat dels representants de la Colla dels 50, Sisco Casals, Teresa Silvestre, Jaume Polo i Albert Farràs, els quals han indicat que aquesta és la primera de les activitats que han organitzat durant aquest any com a entitat i que ja estan treballant en les altres propostes que es duran a terme al llarg d’aquest any tan a nivell intern com de cara a la ciutadania.

 

Arribada de la Flama del Canigó amb canvi d’ubicació      

D’altra banda, Mollerussa tornarà a rebre un any més divendres 23 la Flama del Canigó portada directament des del cim de la muntanya pels atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls per tal de celebrar la festivitat de Sant Joan. L’arribada de la flama, que es preveu cap a un quart de 9 del vespre, enguany canvia d’ubicació amb motiu de les obres de reforma del centre urbà i es farà a la plaça de l’Orfeó Renaixença.  Des d’allí atletes procedents d’una dotzena de localitats del Pla d’Urgell i comarques properes aniran a buscar, com marca la tradició, la flama per encendre les respectives fogueres a les seves poblacions.

Així mateix, l’Ajuntament fa una crida al civisme en la celebració de la Revetlla de Sant Joan per tal de vetllar per la seguretat del veïns amb l’ús responsable dels petards.  També recorda que tots els veïns que tinguin la intenció de fer una foguera per tal de celebrar la revetlla han de demanar el corresponent permís a la Policia Local. 

 

Infolleida