El Pessebre Vivent de Linyola busca voluntaris pel seu 20è aniversari

26/11/2018

L’entitat també prepara diferents accions com repartir 12.000 entrades gratuïtes per a menors de 10 anys o el mural d’uns 120m² que ha realitzat l’artista Ana Pulido

El Pessebre Vivent de Linyola busca voluntaris per participar a la representació d’enguany. Per aquest motiu, i com ja porta fent des de fa uns anys, l’entitat demana la col·laboració dels veïns per a que els ajudin amb diferents tasques, una crida que en aquesta edició també s’ha volgut fer extensible a persones d’altres poblacions properes.

 

Enguany, el Pessebre Vivent de Linyola també prepara diferents actes per celebrar el seu 20è aniversari. Una d’aquestes accions consistirà en repartir 12.000 entrades gratuïtes per a infants de fins a 10 anys entre els diferents Parcs de Nadal del territori. Una altra acció, i que de fet ja es pot veure, és el mural de 120 metres quadrats que ha realitzat l’artista Ana Pulido on mostra un pessebre d’estil romànic ‘modernitzat’.

 

La presentació del mural es durà a terme el 23 de desembre mentre que els dies de representació del Pessebre seran el 26, 29 i 30 de desembre i l’1 i el 6 de gener.

Anna Berga