El Pla d'Urgell celebra la Diada de Sant Jordi

23/04/2017

A Mollerussa la Diada ha coincidit amb l’últim dia de les Festes de Sant Isidori

El Pla d’Urgell s’ha tornat a omplir de llibres i roses per celebrar la Diada de Sant Jordi, que aquest any ha caigut en diumenge, fent que moltes famílies aprofitessin el matí i el bon temps per passejar pels carrers dels municipis buscant les novetats literàries i les roses, majoritàriament les roses vermelles, que continuen sent l’opció més venuda i les que més s’han vist pels carrers de la comarca.

A més, a Mollerussa ha coincidit la Diada de Sant Jordi amb l’últim dia de les Festes de Sant Isidori, on s’ha realitzat la 20a Trobada de Puntaires, el Vermut Popular i el Concert de Sant Isidori, a càrrec e l’Orfeó Renaixença.

En altres poblacions de la comarca com Linyola, els diferents comerços i algunes associacions també han sortit al carrer a vendre llibres nous i de segona mà i roses.

A més de les parades de llibres i roses, durant tot el dia s’han pogut veure diferents voluntaris que també s’han situat als carrers de les poblacions per tal de recollir firmes de suport al Pacte Nacional pel Referèndum.

Anna Berga