El Saló del Llibre Infantil i Juvenil baixa el teló i anuncia canvis de cara a la propera edició.

14/04/2019

Aproximadament 3.300 alumnes han participat en el centenar de visites guiades que s’han dut a terme al certamen

El 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que se celebra a Mollerussa tanca aquest diumenge les seves portes després d’haver rebut prop de 14.000 visitants, una xifra bastant semblant a la del darrer any.

Així mateix, ja s’estan donant els primers passos per confeccionar la propera edició d’aquest certamen que tindrà lloc a la capital del Pla d’Urgell i que vindrà acompanyada d’un seguit de reformes i un replantejament del format.

Aquests canvis aniran enfocats en aconseguir una vessant més professional per al certamen. Per aconseguir-ho es plantegen diferents mètodes per conèixer l’opinió dels visitants.

També cal destacar, que en aquesta edició  s’ha notat un repunt del públic assistent a la vintena d’activitats programes en el marc del certamen, sent l’espectacle sobre l’elefant rosa Pomelo i la presentació del llibre Lo Parrot, el bandoler, les que han tingut més èxit així com l’actuació del Teatre Arrossegat.  En darrer lloc, i pel que fa a xifres, el saló ha ofert als visitants

productes de fins a 25 editorials diferents a través dels més de 5.000 llibres exhibits en 7 mostres temàtiques.  

Alejandro Martínez