El Teatre L’Amistat acull dissabte 18 ‘A Tempo d’Umore’ per celebrar el 40è aniversari de l’Associació de la Música

07/06/2022

Es l’acte central de l’entitat, que compta amb un centenar d’associats i aposta per arribar a tot el públic interessat per la música clàssica

El Teatre L’Amistat acollirà el pròxim dissabte 18 de juny a les 8 del vespre el concerto A Tempo d’Umore, un concert teatral de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà adreçat a tots els públic amb l’humor i la música com a protagonistes. Es tracta de l’acte central de la celebració del 40è aniversari de l’Associació de la Música de Mollerussa, la qual compta amb un centenar d’associats i amb la programació dels darrers anys fa una aposta per incrementar-los buscant públic interessat per la música clàssica arreu de la comarca.

La presentació d’aquesta activitat central del seu aniversari, la qual compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa, s’ha fet aquest matí per part de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i Antonio Aranda, membre de la junta de l’entitat. Les entrades per al concert, que tindrà com a estrelles dotze músics i un director d’orquestra amb una banda sonora formada per peces dels autors més reconeguts de la música clàssica, ja es poden adquirir a www.teatrelamistat.com i tenen un preu de 10 euros.

Infolleida