El Teatre L’Amistat aixeca teló el el 27 de gener amb ‘El Cirerar’, un clàssic de Txèhov de la Cia. Agropecuària

17/01/2018

El Teatre L’Amistat aixecarà el teló de la nova temporada el proper 27 gener amb El cirerar, un clàssic d’Anton Txèhov que porta a escena la Companyia Agropecuària. La programació, que també dóna espai a peces de companyies locals com Teatre de Butxaca i la seva obra Desgana (24 de març) o la nova producció de la Colla dels 50 i + Amb H d’història (2,3, i 4 de març), tindrà també com a protagonista destacada la música que vindrà de la mà de dos pianistes lleidatans com són David Pradas i la seva proposta Umbilical en homenatge a la maternitat (4 de febrer) i Antoni Tolmos, qui presentarà el seu nou treball discogràfic Energy (24 de febrer).

La presentació de la nova temporada, que inclou 7 espectacles,  ha anat a càrrec del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, i el tècnic de l’àrea, Àlex Culleré, els quals han explicat que de cara al 2018 s’ha doblat el pressupost que es destina a la programació estable, fet que permetrà en el darrer semestre de l’any establir polítiques de fidelització de públic així com també millorar la qualitat dels espectacles que s’ofereixen.

El teatre basat en la hipnosi amb Hipnoadictos por el mundo, del hipnotista professional Jori Ruiz (17 de febrer,) i l’humor de Meugenio, amb l’espectacle Reubicant al geni (18 de març), són les dues altres propostes que configuren la programació. Les entrades ja són a la venda a través de Ticketmaster i es podran adquirir també a taquilla a partir del 25 de setembre i  la setmana de la representació de dijous a divendres de 6 a 8 del vespre i dues abans de començar cada espectacle. 

 

 

La Xarxa programa 4 obres destinades al públic familiar

La programació de La Xarxa completarà la temporada estable de teatre amb 4 obres variades i de qualitat, la primera de les quals ja va tenir lloc diumenge passat. Les tres que segueixen són Més que màgia, del Mag Stigman (28 de gener); Universari, de Marcel Gros (11 de febrer); i Contes de gel, de Teia Moner (25 de febrer).  El preu general de l’entrada és de 5 euros tot i que els socis de La Xarxa tenen un descompte d’1 euro.

 

Canvi d’horari al Cicle Gaudí

D’altra banda, es reanuda el Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català, que s’ofereir cada darrer dissabte de mes al Centre Cultural i que, com a novetat canvia d’hora i es farà a les 8 del vespre. Les pel·lícules programades són Tierra firme (27 de gener), La llamada (24 de febrer) i La pell freda (31 de març).

Infolleida