El Trencanous omple el Teatre l’Amistat

03/02/2019

La temporada de l’Amistat continua el 8, 9 i 10 de febrer amb l’obra ‘Una vegada hi havia un Rei’ a càrrec de la Colla dels 50 i més

El Teatre l’Amistat de Mollerussa es va omplir aquest diumenge de gom a gom per veure El Trencanous de Txaikovski, obra amb la que el teatre ha encetat la nova temporada.

Aquest clàssic del ballet ha anat a càrrec del Ballet de Catalunya que, per primera vegada, ha portat aquesta representació a les terres de Lleida amb la coreografia original de Marius Petipa i Lev Ivanov.


Una vegada hi havia un Rei 

La nova temporada del Teatre L’Amistat continuarà aquest proper cap de setmana amb la representació de l’obra Una vegada hi havia un Rei, a càrrec de la Colla dels 50 i més de Mollerussa. En total hi haurà 4 sessions: divendres a les 10 de la nit, dissabte a les 6 de la tarda i les 10 de la nit i diumenge a les 6 de la tarda.

Sinopsi: "Una vegada hi havia un Rei que tenia tres filles. El Rei les volia casar però elles rebutjaven frontalment qualsevol proposta matrimonial que els hi feia el seu pare. Un conte de com l'amor sempre triomfa per damunt de totes les circumstàncies; i que no sap ni de condicions ni d'obligacions; perquè l'amor és cec i no atent a raons, i la seva guia no és el cap, sinó el cor."

Les entrades ja es poden adquirir AQUÍ

Anna Berga