Els Gegants de Mollerussa participaran a la Diada Gegantera de Lledoners

18/01/2019

El Casal Popular l'Arreu ha obert la convocatòria a tothom que hi vulgui participar. La trobada aplegarà més de 80 colles davant el centre penitenciari

La Colla Gegantera del Casal Popular l’Arreu de Mollerussa participarà aquest dissabte a la Diada Gegantera de Lledoners, al municipi de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages.

Aquesta trobada reunirà a més d’una vuitantena de colles de tot Catalunya amb l’objectiu de donar suport als polítics i líders independentistes que es troben en aquest centre penitenciari abans que siguin traslladats a Madrid, on es celebrarà el judici de l’1-O.

La proposta va néixer a través de les xarxes socials i espera mobilitzar a més de 1.500 persones de tots els punts de Catalunya. La jornada, que es preveu festiva i molt reivindicativa, començarà a les 11:30 amb la mostra de balls, seguida de la ballada conjunta, prevista a les 12 del migdia. L’acte acabarà amb un pica pica per als assistents .

A més, el Casal Popular l’Arreu ha obert la convocatòria a tothom que hi vulgui participar. Tot els interessats es poden posar en contacte amb l’Arreu a través del correu [email protected] o enviant un missatge a les seves xarxes socials de twitter, instagram o facebook.

Anna Berga