Els Vestits de Paper arriben a Pamplona amb l’exposició d’una trentena de peces en un centre comercial

17/02/2022

L’exposició ‘El papel está de moda’ amb dissenys provinents del fons del museu, té lloc en un espai que rep 9000 compradors mensuals

Una trentena de peces procedents del fons del Museu de Vestits de Paper han viatjat a la capital de Navarra per a ser exposades al centre comercial La Morea, a l’exposició ‘El papel está de moda’, des del 16 de febrer fins al 19 d’abril. Aquesta exposició ocuparà la zona de passeig i una de les places principals del centre comercial, de manera que les 9000 persones que mensualment visiten el centre puguin veure-la durant les seves compres. Els vestits que en formen part són de les tres categories del concurs (Moda Actual, Fantasia i Època), i són obra de dissenyadores de Mollerussa, Alguaire, Almenar, Saragossa i Mèxic, entre altres.

Es tracta de la primera sortida de peces del museu de l’any i forma part de la campanya de promoció del museu arreu de l’Estat per donar a conèixer els vestits de paper i també per animar a dissenyadors i dissenyadores d’arreu a participar en el concurs. En aquest sentit, l’estiu passat tretze vestits de paper ja van sortir del museu per a ser exposats a les Jornades de Modernisme de Gelida.

Infolleida