En Peyu i Vera presenten “el venedor amb volant” a Mollerussa

03/10/2023

El reconegut còmic i el nou operador català de telecomunicacions proposen un original i sorprenent espectacle itinerant

L’operador de telefonia i Internet Vera i l’irreverent humorista Peyu han organitzat conjuntament una singular acció que s’anirà fent a diferents municipis catalans cada setmana, i que arriba el proper dijous 5 d’octubre a la Plaça de Manuel Bertrand de Mollerussa, havent estat ja a Manresa, Igualada, Vic, Berga, La Bisbal d’Emporda, Girona i Granollers els passats dies.

En Peyu anunciarà abans la seva actuació pels carrers del poble en qüestió des d’una camioneta pickup, al més pur estil dels venedors ambulants. Es tracta d'”El venedor amb volant”, un monòleg sobre com podem arribar a ser de ridículs i absurds amb l’ús que fem de les noves tecnologies. Vera, per la seva banda, informarà de les properes poblacions a través de les seves xarxes socials.

Vera i en Peyu col·laboren des del llançament de la marca, el passat mes de febrer del 2023. L’humorista no només és client del nou operador, sinó que representa de manera molt clara la missió que Vera té envers el territori català i la seva gent, ja que va fer arribar 1000 Mb de fibra òptica a casa seva, que es troba a 1000 m d'altitud, a Muntanyola. De fet, en Peyu i la seva història han format part de la campanya publicitària de presentació de Vera. “Per mi és un repte participar-hi, i també em fa molta il·lusió perquè crec que és maco, en un món conservador on només copiem i repetim idees que funcionen, el fet de col.laborar en una acció més transgressora, nova, i que aquí a Catalunya no s’ha fet mai”, ha declarat en Peyu.

Després d'aquest bon inici plegats, Vera volia continuar col·laborant amb en Peyu, i què millor que fer-ho que parlant d’un dels grans punts estratègics de la companyia catalana, que és el procés de digitalització del territori, i a sobre fer-ho amb humor i originalitat, al més pur estil Peyu. Així doncs, l’espectacle segueix un camí paral·lel a la missió de Vera que és anar connectant el territori i la seva gent sent propers, i fent arribar el missatge a peu de carrer i de tu a tu a tots els assistents, valors que la marca comparteix amb en Peyu.

Sobre Vera
Amb més d’una dècada de treball i una missió clarament en comú, Goufone, Iguana i Soom decideixen sumar les seves forces i crear Vera el 2023.

Goufone ha estat una empresa de telecomunicacions que va néixer a Osona el 2010, definint-se com “l’autèntica operadora de casa nostra”. Amb aquest claim resumia molt bé els dos elements més rellevants per a la marca. D'una banda, l'autenticitat, com a valor principal de la marca, i per un altre, la proximitat, sent una empresa 100% KM 0.

Iguana va ser fundada el 2012 per un grup de joves enginyers a la comarca de l’Anoia, amb una clara vocació de servei pel territori i amb l’objectiu de cobrir una necessitat: fer arribar connexió a Internet de qualitat a la comarca. De fet, va ser el primer operador que va començar a desplegar fibra òptica a Igualada el 2014. Soomfibra va ser una operadora d’Internet i telefonia nascuda a principis de la dècada del 2010 a la comarca del Bages, i que a finals del 2021 va ser adquirida per Goufone.
Infolleida