"En Ralph destrueix internet", "María reina de escocia" i "Perdiendo el este" aquest cap de setmana a Mollerussa

06/03/2019

Dissabte 9

17:30h – EN RALPH DESTRUEIX INTERNET C.I.N.C. 4€

19:45h – MARÍA REINA DE ESCOCIA


22:00h – PERDIENDO EL ESTE

Diumenge 10

17:30h – PERDIENDO EL ESTE

19:30h – MARÍA REINA DE ESCOCIA

Dilluns 11

19:15h – PERDIENDO EL ESTE  4,90€

22:00h – MARÍA REINA DE ESCOCIA 4,90€

Venda d'entrades AQUÍ

 

EN RALPH DESTRUEIX INTERNET

"Ralph trenca Internet" surt dels recreatius, i s'endinsa en el món inexplorat, expansiu i emocionant d'Internet. Esbrinarem si sobreviu al poder de demolició de Ralph. Ralph, el dolent dels videojocs i la seva companya Vanellope von Schweetz hauran de jugar-s'ho tot viatjant per les xarxes a la recerca d'una peça de recanvi que salvi Sugar Rush, el videojoc de Vanellope. I per complicar més les coses, Ralph i Vanellope depenen dels ciutadans d'Internet, els llamados'ciudanets 'perquè els ajudin a desenvolupar-se en aquest perillós món. Entre ells està un empresari d'Internet anomenat yesss, que és l'algoritme estrella i l'ànima de "BuzzTube", la pàgina web més de moda del moment.

PERDIENDO EL ESTE

Amb mil tres cents milions d'habitants, ia punt de convertir-se en la primera potència econòmica mundial, la Xina ha traspassat el tòpic de país exòtic de cultura mil·lenària, on es menja arròs amb palets i les erres es pronuncien eles, per esdevenir un país modern i puixant, una nova terra d'oportunitats en la qual tot és possible. Per això milers de joves, fills d'una vella Europa cada vegada més vella, carreguen les seves ambicions a les seves maletes i creuen nou mil quilòmetres de distància disposats, com els pioners, a conquerir el Llunyà Est. Però no és gens fàcil triomfar en una terra que té una llengua, una cultura i uns costums que estan a un món de distància. I no només geogràficament. Després 'Perdent el nord' arriben les noves aventures de la generació perduda, que en la seva recerca de fortuna per l'Extrem Orient es va a trobar més perduda que mai.

MARÍA REINA DE ESCOCIA

Dues dones rivals al poder en un món dominat pels homes. Tot comença quan María Estuardo, reina de França als 16 anys i enviduada als 18, es nega a tornar a casar-se, pel que és obligada a abdicar. En aquest moment decideix tornar al seu Escòcia natal per reclamar el tron, al qual té dret legítim. No obstant això, en aquest moment Anglaterra està sota el domini d'Isabel I, pel que intentarà fer prevaler els seus drets al tron davant.

D'aquesta manera, les dues joves començaran a observar-se amb fascinació i terror, ja que es converteixen en rivals en tots els camps mentre conspiren i sospesen el matrimoni i la independència per fer-se amb el poder. Decidida a governar, Maria Estuardo voldrà afirmar el seu dret al tron anglès, donant lloc a traïcions, rebel·lions i conspiracions en el si de la cort que posen en perill a totes dues.

Alba García