Estudiants de Primària testen al Teatre l'Amistat el nou espectacle de circ de La Baldufa i el duo Laiaiona

06/10/2023

L'obra, que ha estat revisada i incorpora novetats, ja es va estrenar al Festival Esbaiola't i també es va poder veure a Fira de Tàrrega

El Teatre L'Amistat ha acollit aquest matí una representació per a estudiants de 5è i 6è de Primària de l'obra Amal, produïda per la companyia lleidatana La Baldufa conjuntament amb el duo Laiaiona, les dues integrants del qual són precisament les protagonistes de l'espectacle. L'objectiu ha estat testar entre l'alumnat les novetats que s'han incorporat en l'espectacle que ja es va estrenar al juliol al Festival Esbaiola't i també s'ha pogut veure aquest setembre a Firatàrrega, qui l'ha coproduït través del seu programa "Suport a la Creació".

Amal és la història d'una jove que després de viure els horrors de la guerra ha hagut de deixar el seu país per buscar refugi a Europa on coincideix amb una altra noia que també busca refugi per escapar de les seves angoixes i preocupacions. A través del teatre i les acrobàcies de les dues protagonistes, les actrius Ona Vives i Laia Gómez, l'espectacle busca explicar històries que facin pensar i remoguin el públic per contribuir a través de la cultura a "fer una societat més justa".
Infolleida