Èxit de la primera edició de l’Idíl·lic Festival a la Pineda del Salat de Golmés

20/07/2019

El certamen també ha permès donar visibilitat a les obres d’artistes del territori com són els ivarsencs Erik Schmitz i Kim Jurek, la  mollerussenca Kamma i l’estudi lleidatà Blue Collectors.

La primera  edició de l’Idíl·lic Festival a la Pineda del Salat de Golmés  que s’ha celebrat aquest dissabte no ha passat desapercebut per al gran públic i ha reunit un gran nombre de visitants de totes les edats durant tota la jornada.

El festival ha integrat en un mateix espai obres d’artistes locals, músics vinculats amb la Comarca del Pla d’Urgell i transmetre valors com el respecte al medi ambient i la solidaritat

El cartell del certamen l’han conformat fins a 6 grups musicals com són Walkin’ Roots, Bullfrogs, Fa1na, Eva Pomes i Albert Gilabert i Bredda, tots ells amb arrels al Pla d’Urgell. Així mateix, ha completat el cartell el grup de Sant Feliu de Llobregat, Cumbayà.

En darrer lloc, el festival també ha permès donar visibilitat a les obres d’artistes del territori com són els ivarsencs Erik Schmitz i Kim Jurek, la mollerussenca Kamma i l’estudi lleidatà Blue Collectors.

Alejandro Martínez