Èxit de participació a la setmana cultural de Vila-sana

09/05/2022

Del 2 al 8 de maig, el públic s’ha interessat per les conferències, presentacions i concerts que s’han organitzat

Vila-Sana ha recuperat aquest 2022 la seva setmana dedicada a la cultura. Del 2 al 8 de maig, s’han organitzat diverses conferències, presentacions i música en directe.

Després de l’aturada arran de la pandèmia, el públic ha tornat a respondre amb interès i les jornades culturals s’han omplert. Els dies 2, 3 i 4 de maig, el Centre d’Immersió de Vila-sana ha acollit les conferències i presentacions. La primera jornada ha alertat sobre temes de la seguretat i sobre la prevenció d’estafes i ha anat a càrrec de diversos agents dels Mossos d’Esquadra. La segona ha consistit en la presentació del llibre “La nena que volia veure la Verge” amb la seva autora, Toñy Castillo, acompanyada de Maria Lorena Jurado. I, en la tercera, s’ha fet una “Breu introducció a la podologia” amb Judith Torrentó.

El diumenge, 8 de maig, s’ha tancat aquesta setmana cultural amb el concert – berenar a la Plaça Major amb el grup “Aquell parell”.
L’alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà, mostra la seva satisfacció per l’assistència a tots els actes programats, la qual cosa demostra “l’interès de la població per gaudir de la cultura i estar informats directament de diverses temàtiques que els afecten”.

Tot i la gradual recuperació d’actes multitudinaris, enguany tampoc podrà tenir lloc la tradicional festa de les cassoles per prevenció contra la Covid.
Infolleida