[GALERIA] Màscares i mascaretes

24/02/2021

El Palau d’Anglesola celebra la festa disfressant les façanes dels seus habitatges, una activitat que va comptar amb la participació de 34 cases, que van rebre obsequis solidaris en benefici de l’Afanoc i del projecte ‘Tots junts és possible!’

El municipi del Palau d’Anglesola no ha perdut l’oportunitat de celebrar el Carnestoltes i ho ha fet d’una forma segura: disfressant les façanes dels seus habitatges. En total, han participat en aquesta iniciativa 34 cases, tota una explosió de colors i temes que els veïns van poder visitar dissabte a la tarda, distribuïts en grups bombolla i mantenint sempre les distàncies. L’activitat, però, va comptar a les 4 de la tarda amb un pregó esbojarrat a càrrec de les Reines Carnestoltes que es va poder seguir a través del canal de YouTube de l’ajuntament. Posteriorment, les Reines Carnestoltes, dalt de la seva carrossa, van passar per les cases inscrites a donar els obsequis solidaris en benefici de l’Afanoc i del projecte Tot junts és possible!

I durant tota la tarda, les famílies van poder fer un tomb pel poble, tot buscant les cases guarnides de Carnestoltes. La música va ser la protagonista de les 5 a les 6 de la tarda, que es va sentir des de la megafonia municipal.

Per arrodonir la jornada, els veïns d’aquest poble del Pla d’Urgell van poder ferse fotos divertides ja sigui de les cases decorades o de persones disfressades i penjar-les a les xarxes socials, amb el hashtag #EmPlauElCarnestoltes2021. Aquesta iniciativa va anar a càrrec de l’ajuntament junt amb la comissió de festes així com diverses entitats del municipi i l’Afanoc.

 

 

Imatges cedides per l’ajuntament del Palau d’Anglesola

J.G.M