Galgo Lento pren el relleu del festival Minúscul aquest dijous

11/08/2022

Cal Jacques acollirà una de les propostes més irreverents de l’escena indie catalana actual

Després de la seva primera jornada, el festival Minúscul de Mollerussa continuarà la seva primera edició aquest dijous 11 d’agost amb el concert de Galgo Lento. L’egarenc actuarà per primer cop a les terres de Ponent després de convertir-se en una de les promeses de l’escena alternativa catalana.

Galgo Lento és l’alter ego de Martí Galan, qui va irrompre al panorama independent amb Dies i dies, un primer disc a mig camí entre l’indie i la música urbana que captivà tant públic com crítica la temporada passada. Ara profunditza en el seu univers particular a Mama, l’amor em dona mal de cap, un àlbum editat conjuntament amb Ariox.

Les entrades pel concert de Galgo Lento estaran a la venda per 5 euros únicament a taquilla a partir de dos quarts de vuit del vespre, mitja hora abans de l’inici del concert.

La programació musical es complementarà amb un espai gastronòmic on el públic podrà fer un mos amb un tall de pizza o coca de recapte del Forn Macià de Sidamon o gaudir d’una cervesa Matoll de Belianes.

El festival Minúscul és una iniciativa organitzada per Produccions Minúscules i compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa.
Infolleida