"Glass", "Astérix y el secreto de la poción mágica" i "El fotógrafo de Mauthausen" aquest cap de setmana a Mollerussa

25/01/2019

El centre cultural de Mollerussa acull una nova sessió de cinema amb les pel·lícules:

Divendres 25

10 nit - "GLASS"

Dissabte26

5 i 15 tarda - "ASTÉRIX Y EL SECRETO DE LA POCIÓN MÁGICA"

7 i 45 vespre - "EL FOTÓGRAFO DE MAUTHAUSEN" CICLE GAUDÍ

10 nit - "GLASS"

Diumenge 27

5 tarda - "ASTÉRIX Y EL SECRETO DE LA POCIÓN MÁGICA"

7 i 30 vespre- "GLASS"

Dilluns 28

7 i 15 vespre - "ASTÉRIX Y EL SECRETO DE LA POCIÓN MÁGICA" 4,90 €

10 nit - "GLASS" 4,90 €

Venda d'entrades: AQUÍ

GLASS

Després de “El protegido”, Bruce Willis reprèn el paper de David Dunn y Samuel L. Jackson encarna Elijah Price, conegut també pel seu pseudònim de Mr.Glass, James McAvoy, que va treballar a “Múltiple”, torna a interpretar a Kevin Wendell Crumb i les múltiples identitats que viuen en ell, i Anya Taylor-Joy es Casey Cooke, la única captiva que va sobreviure a una trobada amb La Bestia.

Enllaçant amb la conclusió de “Múltiple”, “Glass (Cristal)” ens descobreix a Dunn perseguint a La Bestia, la figura sobrehumana de Crumb, en una sèrie de trobades cada vegada més intenses, mentres que la ombria presencia de Prince sorgeix com un orquestrador que amaga secrets crucials de ambdós homes.

ASTÉRIX Y EL SECRETO DE LA POCIÓN MÁGICA

Després de patir una caiguda recollint vesc, Panoramix decideix que ha arribat l'hora d'assegurar el futur del poble. Acompanyat per Asterix i Obelix, emprèn la recerca d'un talentós druida al qual vol transmetre-li el secret de la poció màgica.

EL FOTÓGRAFO DE MAUTHAUSEN

Amb l'ajuda d'un grup de presoners espanyols que lideren l'organització clandestina del camp de concentració de Mauthausen, Francesc  Boix, un pres que treballa al laboratori fotogràfic del camp, arrisca la seva vida en planejar l'evasió d'uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis a l'infern del camp de concentració austríac. Milers de negatius que mostren des de dins tota la crueltat d'un sistema pervers. Les fotografies que Boix i els seus companys van aconseguir salvar van ser determinants per condemnar alts càrrecs nazis en els judicis de Nuremberg el 1946. Boix va ser l'únic espanyol que va assistir com a testimoni.

 

Infolleida