Golmés recupera l’autocine per les festes de Sant Salvador

20/05/2021

Preveuen més sessions durant el mes de juny

El pàrquing de l’antiga discoteca Big Ben de Golmés tornarà a acollir dissabte vinent una sessió d’autocine, a partir de les vuit de la tarda. La iniciativa, que començarà a dos quarts de deu de la nit, forma part de les festes de Sant Salvador Votat de Golmés i serà gratuïta, amb la projecció de la pel·lícula La boda de Rosa. La zona, tanmateix, acollirà amb tota seguretat més sessions d’autocine en cap de setmana després de l’èxit aconseguit l’any passat durant el mes de juny sota l’organització del Restaurant Resquitx i el Circuit Urgellenc.

Les festes de Sant Salvador Votat se celebraran del dissabte 22 al dimarts 25 de maig i inclouran diferents activitats com la representació teatral L’hostal de la Glòria, de la Companyia Agropecuària, diumenge a la tarda; la proclamació de les pubilles i hereus del 2021, dilluns, o una missa solemne amb música de l’orquestra Selvatana que es retransmetrà en directe per Lleida Televisió. Aquestes festes també serviran per donar a conèixer una nova iniciativa de promoció del comerç, la indústria i els serveis d’aquest municipi del Pla d’Urgell, amb l’objectiu de millorar la competitivitat i generar economia local, tal com va apuntar l’alcalde, Jordi Calvís.

Per començar, han presentat un logotip i l’eslògan: Golmés és més. La marca, que representa una lletra G que es transforma en una fletxa ascendent, vol ser un element identificador del municipi i de les activitats de promoció que es preveu organitzar i que culminaran amb la creació d’una associació de comerciants i industrials de Golmés, segons va explicar l’alcalde.

Joan Gómez Marsol i Ariadna Guiu Vila