"Ha nacido una estrella", "Ralph rompe internet" i "Cold War" aquest cap de setmana a Mollerussa

10/01/2019

El centre cultural de Mollerussa acull una nova sessió de cinema amb les pel·lícules:

Divendres 11

10 nit - “Ha nacido una estrella”

Dissabte 12

5:15 tarda - “Ralph rompe internet”  (versió en català)

7:45 vespre – “Cold War”

10 nit – “Ha nacido una estrella”

Diumenge 13

5 tarda – “Ralph rompe internet” (versió en castellà)

7:30 vespre – “Ha nacido una estrella”

Dilluns 14 (4,50€)

7:15 tarda – “Ha nacido una estrella” 

10 nit - “Cold War”


Venda d'entrades: AQUÍ

 

Ha nacido una estrella

Jackson Maine (Bradley Cooper) és una estrella consagrada de la música que una nit coneix i s'enamora d'Ally (Lady Gaga), un jove artista que lluita per tirar endavant en el món de l'espectacle. Just quan Ally està a punt d'abandonar el seu somni de convertir-se en cantant, Jack decideix ajudar en la seva carrera cap a la fama. Però el camí serà més dur del que s'imagina.


Ralph rompe internet

La història es centra en les aventures del Ralph i els seus companys a través d’internet per intentar salvar a Sugar Rush. Allà es trobaran amb lo més temorós de la xarxa: els pop ups, els anuncis, els memes i el spam; però també amb personatges tan mítics com les princeses Disney, Buzz Lightyear o C3PO.
Cold War

Una història d'amor situada a la dècada dels cinquanta amb la Guerra Freda dues persones d'orígens i caràcters completament diferents s'enamoren en una època complicada i malgrat les seves diferències semblen destinats a trobar-se. 'Cold War' està protagonitzada per Joanna Kulig ( 'Les innocents', 'Ida'), Tomasz Kot ( 'Déus') i Agata Kulesza ( 'Ida'), i se situa entre Polònia, Berlín, París i Iugoslàvia.


Infolleida