"Han entrat a casa", de Rosa Pagès, guanya el 29è Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa

22/04/2017

L’accèssit ha estat per Núria Mundó, de Matadepera, per la seva primera obra “La malaltia de les tietes de l’Eixample”

L’escriptora d’Almoster, Rosa Pagès (Reus, 1967), ha estat la guanyadora de la 29a edició del Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, dotat amb 5.000 euros,  amb l’obra “Han entrat a casa”, una novel·la amb elements inquietants que tracta sobre la relació entre un matrimoni després d’haver patit un robatori al seu domicili. El veredicte s’ha donat a conèixer aquest divendres al Teatre l’Amistat en una gala que també ha comptat amb l’actuació musical de &The Band, l’orquestra d’adults de l’Escola municipal de Música de Mollerussa.

A més de la dotació econòmica, l’obra guanyadora també serà publicada per Pagès Editors. En aquesta edició del certamen s’han presentat un total de 42 originals i el jurat ha estat format pel Director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida, Josep Borrell els escriptors Pep Coll, Ramon Rubinat i Albert Villaró i la directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé.

L’accèssit, dotat amb 1.000 euros, ha estat per Núria Mundó, de Matadepera, per la seva primera obra “La malaltia de les tietes de l’Eixample”, una obra que tracta les relacions intergeneracionals a partir de dues germanes bessones.

Anna Berga