Ja es pot veure el videoclip del “No Surrender”

07/08/2017

El videoclip, que es va estrenar el passat divendres, ja suma més de 25.000 reproduccions

Ja està disponible el videoclip del No Surrender, el festival que el passat 8 de juliol va reunir la xifra rècord de 1.004 ,músics per interpretar el tema “No Surrender” de Bruce Springsteen. Precisament l’objectiu de la gravació és la de fer arribar al mateix Boss el videoclip que ja circula a la xarxa.

El vídeo es pot visualitzar al canal de Youtube del festival des del passat divendres i amb només quatre dies, ja suma més de 25.000 reproduccions. A més, el passat dijous dia 4 es va fer la pre-estrena al restaurant l’Estoneta de Vilanova de Bellpuig en un sopar que també va comptar amb l’actuació del grup La Taverna dels Somnis.

L’any 2015 es van reunir 1.000 músics a la ciutat de Cesena a Itàlia per interpretar el tema “Learn to fly” de Foo Fighters amb l’objectiu d’aconseguir que la banda toqués a la ciutat. Després que el vídeo es tornés viral a la xarxa (actualment suma gairebé 40 milions de reproduccions), al novembre del mateix any, el grup nord-americà va iniciar la seva gira europea en aquesta ciutat de poc menys de 100.000 habitants. Ara tocarà esperar a veure si el de Nova Jersey decideix fer el mateix a Vilanova de Bellpuig.

Anna Berga