La biblioteca comença la temporada per al públic infantil

06/10/2023

Les activitats han arrencat amb una hora del conte per a nadons i el Club de Lectura

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila ha encetat aquest dimecres la temporada de tardor pensada per al públic infantil amb una sessió de contes adreçada, en aquest cas, a nadons de 0 a 5 anys. L'activitat, a càrrec de la companyia Fes-t'ho com vulguis, ha servit perquè els més petits es puguin endinsar en el plaer de la lectura a través de l'escolta d'Un farcell de contes adaptats a la seva edat i interactuant amb diferents materials.

Així mateix, aquest dijous també s'ha fet la primera sessió del Club de Lectura infantil, conduït per Diana Solé i Josep Miquel Varea, en el qual els participants han pogut descobrir i endinsar-se en la lectura i el gaudi de l'àlbum il·lustrat Las hades de Cottingley, escrit i il·lustrat per Ana Sender i basat en una història real amb traces de llegenda sobre les fotos manipulades per dues adolescents per provar l'existència de les fades.

La pròxima activitat adreçada al públic infantil serà el 18 d'octubre a les 6 de la tarda amb la sessió de contes a càrrec de Gisela Llimona amb la temàtica dels monstres com a fil conductor.
Infolleida