La biblioteca de Mollerussa presenta dijous ‘La coquessa’, de Jaume Aubanell

06/03/2019

Va ser l’obra guanyadora del 30è Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila acollirà aquest dijous a les 8 del vespre la presentació de La coquessa, del barceloní Jaume Aubanell, obra guanyadora del 30è Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa en la que la passió per la cuina defineix a la seva protagonista.

L’autor estarà acompanyat en l’acte per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; Lluís Pagès, president de Pagès Editors i també del xef estrellat de La Boscana de Bellvís, Joel Castanyé, ja que es tracta d’una obra sobre cuina i psicologia on es relaciona la complexitat de la cuina amb la de les relacions humanes.

Pel que fa a la 31a edició del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, recordar que  ha rebut un total de 37 originals procedents de diferents punts de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte literari que es farà el proper 26 d’abril en el marc de les Festes de Sant Isidori. El premi està dotat amb 5.000 euros i, a criteri del jurat, també es concedeix un accèssit de 1.000 euros. Pel que fa a la primera edició de l’obra guanyadora, serà Pagès Editors qui la dugui a terme.

 

 

Infolleida