La biblioteca de Mollerussa reobre dilluns 19 després de les vacances d’estiu

14/08/2019

Els còmics de Bola de Drac i el Diari de Greg de Jeff Kinney així com ¿De quién te escondes?, de Charlotte Link, entre els més prestats al 2018

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa tornarà a obrir portes dilluns 19 després de les vacances estivals i ho farà oferint un fons de més de 60.000 documents, entre els quals hi ha un centenar de publicacions periòdiques impreses, segons dades de la memòria d’activitat corresponent al 2018. Aquest fons, que consta de 46.666 llibres i 13.894 unitats de material sonor, visual o altres, es va incrementar respecte a l’any anterior amb una inversió de 13.000 euros que es va fer íntegrament en llibreries locals. Així mateix, també s’ha millorat el fons de la secció d’Art, jocs i esports amb recursos procedents de la Generalitat que ha destinat 3.000 euros a reforçar la secció.

Pel que fa al rànquing de llibres més prestats durant l’any anterior, en literatura infantil. els còmics de Bola de Drac i alguns volums de la col·lecció Diari de Greg, de Jeff Kinney, ocupen els llocs de privilegi mentre que ¿De quién te escondes?, de Charlotte Link, i Allò que va passar a Cardós, de Ramon Solsona, van ser els més sol·licitats pel públic adult. Quant a novel·la juvenil, destaca Calla, Càndida, calla, de Maite Carranza, i 500 secrets adolescents, d’Adolescents.cat En total, durant el 2017 es van prestar més de 30.000 documents, dels quals un 51% van ser per a públic adult i la resta per a infants i joves.

 

Infolleida