La Biblioteca de Mollerussa reprèn el calendari d’activitats per a infants

14/10/2020

Pel públic adult també s’han programat activitats com el Club de lectura i el cicle Autors de prop, on escriptors de la zona presentaran els seus llibres

Les activitats per als més menuts han tornat de nou a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, on aquest dijous s’hi ha dut a terme un taller a càrrec del centre Solaç. Com en els altres anys, són activitats solidàries en les quals es recullen productes per esmorzar pel Centre de distribució d’aliments. Enguany, com a novetat, els infants majors de 5 anys han de participar-hi sense cap acompanyant adult per així poder cenyir-se al límit dels 15 assistents.

Durant tota la temporada és duran a terme sis tallers més i ja de cara a finals de novembre la biblioteca també té prevista una Hora del conte amb Albert Estengre. El públic adult podrà gaudir del cicle Autors de prop, que comptarà amb la participació de Constantino Montañés i Isidre Fontanet i que va tenir el tret de sortida amb la presentació de la revista Mascançà.

El dia 26 d’octubre s’inicia de nou una nova temporada del Club de lectura que va a càrrec, com en edicions passades, de l’escriptor Ramon Rubinat.

Ariadna Guiu Vila