La biblioteca reuneix als alumnes de P-3 i de l’INS Mollerussa en diverses sessions de contacontes

05/02/2020

L’alumnat del Grau Superior d’Educació infantil fa pràctiques amb els més petits de les escoles de la ciutat com a part de la matèria

 Els alumnes de P-3 de les escoles de Mollerussa participen aquesta setmana en una sessió de contacontes a càrrec d’una desena d’alumnes de segon curs del Grau Superior d’Educació Infantil a l’Institut Mollerussa. La Biblioteca Comarcal Jaume Vila n’és l’escenari d’aquesta activitat en la qual aniran passant els escolars d’aquest curs dels diferents centres de la ciutat.

Aquesta iniciativa, que s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn, forma part del currículum pedagògic que desenvolupen els estudiants d’aquest cicle formatiu i per al qual compten amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de la regidoria d’Ensenyament. En aquest sentit, cal recordar que un dels eixos temàtics en els quals s’ha treballat al llarg del curs ha estat les diferents festes populars com La Castanya, la celebració del Nadal i properament el Carnestoltes per a les quals s’han organitzat diferents activitats, que han servit per posar en pràctica amb els alumnes de les escoles bressol municipals els coneixements teòrics adquirits.

Infolleida