La biblioteca tanca el cicle que marida ‘Lletres i vins’ amb el concert del grup The Polar Soft

04/03/2024

Ha inclòs quatre activitats, una adreçada a infants, i ha comptat amb la col·laboració del celler Tomàs Cusiné de la DO Costers del Segre  

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila ha tancat aquest dijous la dotzena edició del cicle Lletres i Vins amb el concert del grup local Polar Soft que, amb les seves versions tranquil·les, han acompanyat la vetllada on també han tingut protagonisme les notes de tast a càrrec d’Armand Cusiné del vi blanc Auzells, del celler Tomàs Cusiné.

El cicle ha comptat amb quatre les activitats programades durant aquest mes, totes elles maridades amb vins del celler Tomàs Cusiné en representació de la DO Costers del Segre. L’objectiu del projecte és afavorir la dinamització cultural del territori, atraure nous públics i difondre el fons i serveis de la biblioteca. Un  taller per a infants de la mà de l’il·lustrador de còmics local Josep Salvia, qui també va dirigir l’activitat per a adults sobre Per què ens fan por els còmics? va encetar la programació, acompanyat amb un tast de vi negre Vilosell. Una altra de les activitats ha estat la vetllada titulada La vida bohèmia: històries gràfiques narrades, a càrrec de l’actriu lleidatana Roser Guasch, la qual va fer una narració dramatitzada dels millors còmics de l’obra Vinòmics que recull un conjunt de còmics inspirats en el món vinícola. En aquest cas el vi servit va ser un Geol.

 

 

Infolleida